Šaras krenuo u sastavljanje svoje Barselone!

Izvor: Sportske.net, 07.Jul.2020, 17:24

Šaras krenuo u sastavljanje svoje Barselone!

Pali su novi potpisi u Kataloniji.

Šarunas Jasikevičijus je na mestu prvog trenera Barselone nasledio Svetilava Pešića i litvanski stručnjak je već počeo da slaže kockice.

Klub su od njegovog dolaska napustili Ante Tomić, Pau Ribas i Kevin Pengos, još ranije otišao je Malkom Dilejni.

Danas su obavljena još dva važna posla, saradnju sa klubom su produžili Pjer Oriola i Kajl Kjurik.

Španski reprezentativac je u klub stigao leta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 2017. godine iz Valensije. Došao je u klub kao prvak Španije i do danas upisao 199 takmičarskih nastupa, osvojio je sa Kataloncima i dva Kupa kralja. Potpisao je ugovor sa Barsom do leta 2024. godine.

Amerikanac sa slovačkim pasošem je u dresu "Blaugrane" upisao 130 nastupa od kako je u klub stigao leta 2018. godine. Kjurik važi za jednog od najboljih trojkaša u Evroligi, jasno je da je Barsa napravila sjajan posao, a ugovor je potpisao do leta 2023. godine.

Svakog trenutka se očekuje da u klub stigne i prvo zvanično pojačanje za narednu sezonu, a to i trebalo da bude iskusni Nik Kalates, koji je napustio redove Panatinaikosa.

Spekulisalo se da bi Jan Veseli mogao da pojača redove španskog giganta, ali izgleda da bivši igrač Partizana ostaje u Istanbulu.

Nije još uvek poznato ko bi mogao da nasledi kapitena Tomića, pisalo se o Arturasu Gudaitisu, ali je Litvanac sada na pragu Zenita.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Gotovo, rastanak sa Bavarcima nakon osam godina!

Izvor: Sportske.net, 07.Jul.2020

Jedan od najbitnijih igrača kluba u poslednjoj deceniji odlazi...Kako prenose nemački mediji, Havi Martinez napušta redove minhenskog Bajerna...Ovaj 31-godišnji fudbaler je u klub iz Bavarske stigao leta 2012. godine, Bajern je za njegove usluge Atletik Bilbau platio 40 miliona evra, aktivirali su...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.