Izvor: HotSport.rs, 17.Jul.2015, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘ORLIĆI’ U POLUFINALU: Đokićevi ‘klinci’ preleteli Litvaniju

Mlada košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale EP, pošto je u četvrtfinalu savladala Litvaniju 82:69 ( (17:13, 30:8, 15:24, 20:24).

“Orlići” su zabeležili i osmu uzastopnu pobedu. Ovoga puta je pala Litvanija, te će Srbija igrati u polufinalu Evropskog prvenstva. Litvanije je vodila samo u prvih pet minuta meča 8:4, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << posle čega su izabranici Vladimira Đokića za 16 minuta napravili seriju 46:13 i poveli 50:21. Do kraja meča ostalo je nerešeno pitanje sa kojom razlikom će ‘orlići’ poraziti Sabonisovog sina Domantasa i drugare. Na kraju je bilo konačnih 82:69.
Srbiju su do polufinala vodili Gudurić sa 17 poena, Davidovac sa 16 i Rebić sa 15 koševa. Sa druge strane Seskus i Valinskas su ubacili po 19 poena.
U polufinalu Srbija će igrati protiv Turske u subotu od 21 čas.
The post ‘ORLIĆI’ U POLUFINALU: Đokićevi ‘klinci’ preleteli Litvaniju appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

"Orlići" u polufinalu, protivnik Turska!

Izvor: RTS, 18.Jul.2015, 00:01

Mlada košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva u Italiji, pošto je sa 82:69 savladala vršnjake iz Litvanije. Protivnik u polufinalu biće Turska (subota, 21). . .Izabranici Vladimira...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.