MITROVIĆ NAKON LITVANIJE: Treba da nastavimo da pobeđujemo i budemo prvi u grupi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2018, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MITROVIĆ NAKON LITVANIJE: Treba da nastavimo da pobeđujemo i budemo prvi u grupi (FOTO)

Srpski golgeter rekao je da Srbija ima mlade i talentovane igrače.

Jedan od najistaknutijih igrača srpskog tima u duelu sa Litvanijom bio je centarfor Aleksandar Mitrović. Sjajni napadač Fulama je u odličnoj formi u engleskoj Premijer ligi, a i večeras je pokazao da je bitan šraf u igri Mladena Krstajića.

Nakon utakmice sa Litvanijom, Mitrović je istakao da se nada da Srbija može da nastavi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da pobeđuje.

- Treba da popravimo nedostatke za Rumuniju. Kao igrač uvek sam bio optimista i očekujem pobedu na stadionu Partizana. Crna Gora i Rumunija su igrali nerešeno i to nam ide u prilog. Pobeda je mnogo bitna psihički i fizički. Treba da nastavimo da pobeđujemo i budemo prvi u grupi.

Imamo mlade i talentovane igrače i u dogledno vreme možemo da napravimo dobru ekipu - rekao je Mitrović.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.