LŠ: Uslišene Zvezdine želje, Suduva izbacila Apoel!

Izvor: N1 televizija, 17.Jul.2018, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Uslišene Zvezdine želje, Suduva izbacila Apoel!

Fudbaleri Apoela ispali su od litvanske Suduve u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Posle poraza 3:1 u gostima, favorizovani Kiprani su sa samo 1:0 dobili Suduvu kod kuće.

Ukoliko prođe dalje, Crvena zvezda će igrati sa Suduvom.

U prvom susretu Kiprani su iznenađujuće zaostali 3:0, ali su u nadoknadi postigli jedan gol koji je trebalo mnogo da im znači. Izgledalo je da će tako biti >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << jer je Apoel poveo već u 20. minutu golom Mikaela Potea.

Apoel je ukupno imao čak 27 šuteva ka golu rivala, od toga 11 u okvir gola, ali tim iz Marijampola je odoleo i plasirao se dalje.

Ξεκίνησε το β’ μέρος.#APOELFC 1-0 #Sūduva [agg. 2-3]

⚽️ Poté 20’#UCL#APOvSUD#apoelfclive#DES7INYpic.twitter.com/mM2OwGIr0Q

Posle pobede 2:1 nad Vikingurom u gostima, Helsinki je slavio sa 3:1 kod kuće i plasirao se dalje, dok je Kukeši golom Dzarija u 84. minutu izborio 1:1 sa Valetom u gostima, pa je prošao dalje posle 0:0 kod kuće.

Helsinki će igrati u drugoj rundi sa ekipom BATE Borisov, dok Kukeši igra sa boljim iz dvoboja Karabag - Olimpija (prvi meč 1:0).

Baš kao i u prvom meču, Malme je sa 2:0 savladao kosovsku Dritu i čeka ga Kluž, a Hapoel Ber Ševa je sa 3:1 dobila Floru i ukupnim rezultatom 7:2 ide na megdan zagrebačkom Dinamu. Iako je otišla u Vels sa velikih 5:0 Škendija je strepela do samog kraja, s obzirom da je TNS već posle 35 minuta vodio 3:0. Ipak, na kraju je bilo "samo" 4:0, tako da je šampion Makedonije ipak prošao u drugo kolo gde ga čeka pobednik meča Šerif - Torpedo Kutaisi (1:2).

Prava drama viđena je u Mađarskoj. Videoton Marka Nikolića doneo je 1:1 iz prvog meča sa Didelanžom. Domaćin je poveo već u 18. minutu golom Danka Lazovića. Međutim, u 54. minutu Kuturije je izjednačio na 1:1 i to je bio rezultat koji bi odveo susret u produžetke. Ipak, samo četiri minuta kasnije novu prednost Videotonu doneo je Marko Šćepović, što je na kraju bio i konačan rezultat pa je Videoton obezbedio plasman u drugo kolo gde ga čeka dvomeč sa Ludogorecom koji je u revanšu slavio u Severnoj Irskoj protiv Krusejdersa 2:0 i potvrdio ubedljiv trijumf iz prvog meča 7:0.

Legija je bez problema savladala Kork Siti 3:0 i u drugom kolu i čeka pobednika dvomeča Zrinjski - Spartak Trnava (0:1).

Prvi mečevi drugog kola igraće se 24. i 25. jula, dok su revanši 31. jula i 1. avgusta.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.