LŠ - Mega propustila priliku za preokret, Juventus se izvukao!

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2016, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ - Mega propustila priliku za preokret, Juventus se izvukao!

Treći poraz ekipe Dejana Milojevića u četiri odigrana kola u FIBA Ligi šampiona.

Iako je tri puta u ova četiri kola Mega bila u ulozi domaćina, Milojevićevi puleni su večeras već drugi put poraženi pred svojim navijačima.

Posle italijanskog Avelina, bodove iz Sremske Mitrovice odneo je i litvanski Juventus, koji je večeras trijumfovao rezultatom 79-77
.

Bez Radeta Zagorca u igri, Mega je praktično čitavim tokom meča bila u rezultatskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zaostatku. Gosti su konstantno imali blagu prednost, koja je u par navrata postajala i dvocifrena, ali su Čančar i drugovi uspevali da uhvate priključak.

Juventus je na poluvremenu imao pet poena prednosti, vodio je sa 38:33, u trećem kvartalu je tu prednost duplirao, ali se Mega nije predavala i u finišu meča uspela je da meč uvede u dramatičnu završnicu.

Imao je Milojevićev tim i poslednji napad, Jovan Novak je pokušao trojkom da donese pobedu Megi, nije bio precizan, potom je Kaba uhvatio tu loptu pod košem, pokušao i on, ali takođe bez uspeha, pa domaći imaju za čim da žale posle svega.

Ostalo je 79:77 za Juventus, kome je ovo već treća pobeda u Grupi D.

Litvance je do pobede predvodio Čepukaitis sa 19 poena, a odlični su bili i Sulskis sa 18 i Digs sa 16 poena.

Megu je predvodio tandem Vlatko Čančar - Alfa Kaba. Prvi je meč završio sa 22 poena, a drugi sa ''dabl-dabl'' učinkom - 15 poena i 14 skokova. Osim njih dvojice, dvocifreni su bili i Novak i Mušidi sa po 11 postignutih poena.

U sledećem kolu, Mega će gostovati francuskom Strazburu, a taj meč je na programu 16. novembra.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kostja Mušidi po ugledu na Tea! (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Nov.2016, 01:05

Mega je večeras minimalno poražena od Juventusa, ali atraktivni potezi njenih igrača nisu izostali...Na zvaničnom YouTube kanalu FIBA Lige šampiona večeras je izdvojena ova prelepa kontra Milojevićevog tima koju je povukao Alfa Kaba, a onda je usledila maestralna asistencija Kostje Mušidija u...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.