Krstajić: Bitno je da odemo na EURO, sa mnom ili bez mene

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jun.2019, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstajić: Bitno je da odemo na EURO, sa mnom ili bez mene

Selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić posle trijumfa nad Litvanijom bio je zadovoljan igrom svojih igrača.

"Čestitao bih igračima na odličnom odnosu prema igri, maksimalno koncentrisano su ušli u meč i pokazali dobru igru. Digli su se psihološki, nije im bilo lako posle Ukrajine. Posle ove dve utakmice imamo tri boda, ukupno četiri sa bodom iz Lisabona, a bilo je, ponavljam, teško posle Ukrajine. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Momci su pokazali karakter i kvalitet, potvrdili da ostaju u trci za plasman na Evropsko prvenstvo.U prvom poluvremenu smo imali mnogo prilika, postigli tri gola, u nastavku smo možda mogli da postignemo i gol ili dva više, ali okrećemo se sada onome što nas čeka u seprembru i mečevima sa Portugalom i Luksemburgom", rekao je Mladen Krstajić.

Pitanje vezano za status...

"Ja sam profesionalac i sve dok ljudi iz Saveza ne sednu i razgovaraju, ovde sam, vojnik reprezentacije, Saveza. Sledi analiza i nemam problem da pričam o svemu".

Na pitanje da li je ova pobeda anulirala poraz u Lavovu, Krstajić je odgovorio:

"Ne možemo tako da gledamo...Digla se velika fama posle te utakmice, izgubili smo...Momci su se digli, pobedili i sada se okrećemo septembru,mečevima sa Portugalom i Luksemburgom".

Posle meča u Ligi nacija sa Litvanijom imali ste emotivan govor...

"Kao selektor Srbije uvek pokušavam sve najbolje, teško mi padaju porazi, nosim se sa pritiskom, ali mislim da je danas druga situacija. Treba da gledamo pozitivno na stvari do kraja, i bez obzira ko će biti selektor, ja ili neko drugi, moramo gledati napred. I ponovo se zahvaljujem igračima na onome što su danas pokazali".

Da li bi nešto menjao da igramo sada ponovo protiv Ukrajine...

"Radićemo analizu, ali sada na tu temu ne bih ništa više govorio", zaključio je Mladen Krstajić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.