Kolika je Ronaldova plata? Četiri puta veća od sledeće najveće!

Izvor: 011vodič.com, 10.Sep.2019, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolika je Ronaldova plata? Četiri puta veća od sledeće najveće!

Sve u Italiji transparentno, pa i plate. Međutim, pogled na godišnji izveštaj “Gazete” o primanjima fudbalera Serije A, izaziva nevericu kod posmatrača. Dovoljno je pogledati podatak da Kristijano Ronaldo zarađuje bezmalo četiri puta više od sledećeg najplaćenijeg igrača na “čizmi”!
Na meču Litvanija – Portugalija, naša kladionica nudi kvotu 4.85 za igru 2-2&GG.
Godišnja plata portugalske >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << zvezde je 31 milion evra godišnje. Njegov saigrač iz Juventusa Matijs De Liht je sledeći na listi najplaćenijih sa zaradom od osam miliona! Prema slovu ugovora, Holanđanin može na ime bonusa da zaradi još maksimalno četiri miliona.
Treći na listi je Romelu Lukaku, koji je u Inter došao za 7.5 miliona evra godišnje. I on je, poput De Lihta, “siromašak” za Portugalca.
Samo za plate fudbalera, Juventus godišnje izdvaja 294 miliona evra. Poređenja radi, platni fond Intera i Rome zajedno, manji je od “daminog”. Klubovi iz Rima i Milana za plate godišnje izdvoje po 139, odnosno 125 miliona evra.
Ne treba onda da čudi što je u timu sastavljenom od najplaćenijih igrača u Italiji, čak sedmorica iz Juventusa. Čast ostatka Italije brane Đanluiđi Donaruma (Milan), Kalidu Kulibali (Napoli), Aleksis Sančez i Romelu Lukaku (Inter).

The post Kolika je Ronaldova plata? Četiri puta veća od sledeće najveće! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Plate trenera Serije A - Drugi najplaćeniji ne radi, Miha visoko, vredi svaku paru!

Izvor: Sportske.net, 11.Sep.2019, 10:37

Ovo su plate trenera u Seriji A, Juventus i Inter plaćaju dvojicu trenera, smenjenog i naslednika....Italijani su posle spiska igrača, objavili koliko zarađuju treneri Serije A...Interesantno, drugi najplaćeniji, Alegri, ne trenira nikoga, ostao je na spisku Juventusa jer ima ugovor do 2020. po kome...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.