Iznenađenje: Zvezda u Litvaniju VODI i Tomanea! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 08.Jul.2019, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznenađenje: Zvezda u Litvaniju VODI i Tomanea! (VIDEO)

Tu je i Milan Pavkov... Poslušajte izjave Stojkovića i Babića.

Zvezda je spremna za prvi izazov ove sezone!

Fudbaleri šampiona Srbije otputovali su jutros u 10 časova za Litvaniju gde ih u Marijampolu očekuje duel u 1. rundi kvalifikacija za Ligu šampiona - protiv dobro poznatog rivala iz prethodne takmičarske godine, ekipe Suduve.

Od ranije je poznato koje igrače ekipa nije "prijavila" za takmičenje, a sa nestrpljenjem se čekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << drugi "filter" - spisak za prvo gostovanje.

Očekivano, na spisku nema povređenih Radovana Pankova i Milana Jevtovića, dok je uprkos najavama većine medija u avionu i poslednje pojačanje - portugalski napadač Tomane - koji ipak i dalje nije "fit" za utakmice.

Na spisku je i Milan Pavkov, koji je bio na korak od transfera u Kinu, dok je među putnicima i novajlija Hoze Alberto Kanjas.

FILIP STOJKOVIĆ: SAMO POBEDA

Izvor: Tanjug

SRĐAN BABIĆ: NEMA POTCENJIVANJA

Izvor: Tanjug

Vladan Milojević je na put poveo 21 fudbalera.

GOLMANI: Milan Borjan i Zoran Popović.

ODBRANA:Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Nemanja Milunović, Srđan Babić i Milan Rodić.

VEZNI RED: Mirko Ivanić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Miloš Vulić, Hoze Alberto Kanjas, El Fardu Ben, Marko Marin i Veljko Simić.

NAPAD: Aleksa Vukanović, Ričmond Boaći, Nikola Krstović, Tomane i Milan Pavkov.

Izvor: Tanjug

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.