Brđani bez poraza, utisak kvari povreda

Izvor: Sportske.net, 08.Feb.2019, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Brđani" bez poraza, utisak kvari povreda

Fudbaleri Čukaričkog vraćaju se sa Kipra bez poraza. Poslednjeg dana priprema za prolećni deo sezone odigrane su dve utakmice, a utisak je pokvarila povreda Darka Puškarića.

Petu i šestu kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za prolećni deo sezone fudbaleri Čukaričkog odigrali su u istom danu.

Ranije danas kombinovani tim je savladao litvansku Suduvu sa 2:0 (1:0) golovima Koste Aleksića i Milutina Vidosavljevića, a zatim je usledila "generalka" sa Levskim.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Simo Krunić je trećeplasiranom timu bugarskog šampionata suprotstavio ekipu koja bi mogla da počne predstojeći derbi sa Radničkim iz Niša.

ČUKARIČKI: N. Stevanović, M. Stevanović, Šapić, Puškarić (od 57. Rubežić), Bogosavac (od 46. Ignjatović), Docić, Đorđević, Birmančević, Ovusu, Stojanović (od 69. Terzić), Mudrinski (od 46. Tedić).



Levski je poveo u ranoj fazi susreta preko Marijanija, ali je Aleksandar Đorđević do odlaska na odmor poravnao rezultat na 1:1.

Do odlaska na odmor nizale su se šanse na obe strane, jednu od najboljih imao je Valeri Božinov koji je nakon nešto slabije intervencije Nemanje Stevanovića prebacio prazan gol.

Simo Krunić je u poluvremenu iz igre izveo Miroslava Bogosavca i Ognjena Mudrinskog pošto su se požalili na lakše povrede, ali se nešto ozbiljniji peh dogodio na početku drugog dela.

Darko Puškarić je u jednom od duela na sredini terena zadobio neugodnu povredu zbog koje je odmah morao van terena. Za sada nije poznato kakav je stepen povrede, ali ne treba isključiti mogućnost da Puškarić propusti početak prolećnog dela sezone.

Na taj način "Brđani" su stavili tačku na zimski pripremni period tokom kojeg su odigrali ukupno sedam mečeva i nisu doživeli nijedan poraz.

21. januar: Čukarički - Sinđelić 3:2 (1:2)

27. januar: Čukarički - Tjumen 3:1 (1:0)

30. januar: Čukarički - Gornik 1:1 (1:1)

2. februar: Čukarički - Ural 0:0

5. februar: Čukarički - RFS 2:0 (0:0)

8. februar: Čukarički - Suduva 2:0 (1:0)

8. februar: Čukarički - Levski 1:1 (1:1)

Prvi takmičarski meč u 2019. godini fudbaleri Čukaričkog odigraće narednog vikenda protiv Radničkog u Nišu.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.