Bivši Zvezdin plej potpisao za Makabi

Izvor: Sportske.net, 24.Jun.2019, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši Zvezdin plej potpisao za Makabi

Sada se može pohvaliti već zavidnim evroligaškim, pa i NBA stažom.

Dvadesetosmogodišnji američki plejmejker Nejt Volters novi je košarkaš Makabija iz Tel Aviva, sa kojim je potpisao dvogodišnji ugovor.

U redove ''Ponosa Izraela'' stiže iz litvanskog Žalgirisa, gde je proveo godinu dana, a prema informacijama iz Litvanije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << klub iz Kaunasa je od ovog transfera inkasirao 200.000 evra.

Voltersa se ovdašnja javnost najbolje seća iz sezone 2016/17, kada je nosio dres Crvene zvezde, posle čega je u jesen 2017. otišao u NBA ligu, među ''Džezere'' iz Jute, ali se već u zimu vratio u Evropu, u francuski Šalon, odakle je prošlog leta prešao u Žalgiris.

U svojoj ranoj fazi svoje košarkaške karijere, Volters je bio član još dva NBA ligaša, Mivokija i Nju Orleansa, a pre dolaska u Zvezdu nastupao je i za turski Bešiktaš.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.