Zvezdan Mitrović preuzeo Galatasaraj

Izvor: B92, 11.Maj.2023, 10:49

Zvezdan Mitrović preuzeo Galatasaraj

Crnogorski stručnjak Zvezdan Mitrović novi je trener turskog Galatasaraja.

Novi trener ekipe je potpisao ugovor do kraja sezone 2023/24, objavio je tim na društvenim mrežama.

Mitrović će na tom mestu zameniti Andreasa Pistolisa, nakon poražavajućih rezultata u Ligi šampiona i turskom šampionatu.

Poslednji angažman Mitrović je imao u Monaku (drugi mandat) sa kojim je 2021. osvojio Evrokup >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i tako postavio osnovu za ekipu koja ove godine igra na Fajnal-foru. Proglašen je i za najboljeg trenera drugog po redu kontinentalnog takmičenja.

Tokom karijere je predvodio još i Asvel, Budućnost, kao i reprezentaciju Crne Gore u dva navrata. Tri puta je osvajao francuski kup, jednom šampionat, a čak u tri navrata je proglašen za najboljeg trenera u toj zemlji.

Sada stiže u ekipu Galatasaraja koja je trenutno na osmom, poslednjem mestu koje vodi u plej-of domaćeg šampionata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.