Zvezda u grupi sa PSŽ, Liverpulom i Napolijem!

Izvor: N1 televizija, 30.Avg.2018, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda u grupi sa PSŽ, Liverpulom i Napolijem!

Fudbaleri Crvene zvezde takmičiće se u grupi C Lige šampiona zajedno sa francuskim prvakom PSŽ, Liverpulom i Napolijem, odlučeno je danas žrebom u Monte Karlu.

Crvena zvezda je u sredu izborila istorijski plasman u grupnu fazu Lige šampiona, a dan kasnije dobila je izuzetno atraktivne rivale i nema sumnje da će Beograd na jesen biti centar fuidbalskih zbivanja u ovom delu Evrope.

Ekipa trenera >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Vladana Milojevića je mogla mnogo bolje da prođe na žrebu, ali legendarni Urugvajac Dijego Forlan, koji je bio zadužen za izvlačenje kuglica, nije bio blagonaklon prema crveno-belima.

Live from Monaco!

#UCLdraw stream

Crvena zvezda je plasmanom u Ligu šampiona već zaradila 15.250.000 evra. Svaki bod u grupnoj fazi "vredi" 190.000 evra, a pobeda 570.000 evra.

Grupna faza počinje 18/19. septembta, a poslednje šesto kolo će biti odigrano 11/12. decembra. Kompletan raspored će biti poznat tokom večeri.

Evropsku titulu brani trostruki uzastopni šampion madridski Real, a finalni duel u sezoni 2018/19. će biti odigran na "Vanda Metropolitano" stadionu u prestonici Španije.

The pots for the #UCLdraw

What's the best group you can make? pic.twitter.com/PdVZVB1Xen

Grupa A

Atletiko Madrid

Borusija Dortmund

Monako

Klub Briž

Grupa B

Barselona

Totenhem

PSV

Inter

Grupa C

PSŽ

Napoli

Liverpul

Crvena zvezda

Grupa D

Lokomotiva

Porto

Šalke

Galatasaraj

Grupa E

Bajern Minhen

Benfika

Ajaks

AEK

Grupa F

Mančester Siti

Šahtjor

Olimpik Lion

Hofenhajm

Grupa G

Real Madrid

Roma

CSKA Moskva

Viktorija Plzen

Grupa H

Juventus

Mančester Junajted

Valensija

Jang Bojs

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.