Zvezda - Isprsili se pred Bajernom, greške se skupo naplaćuju...

Izvor: Sportske.net, 19.Sep.2019, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda - Isprsili se pred Bajernom, greške se skupo naplaćuju...

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da njegova ekipa protiv Bajern Minhena igrala bez straha od protivnika i da ga je na njegovom terenu "gledala u oči".

"Nije bilo velikog respekta prema protivniku, ali kao da je malo straha od neke nove greške i teške noge u nekim situacijama. Rekao sam igračima na poluvremenu da izadjemo da igramo i da nije sramota izgubiti od Bajerna. Žao mi je drugog i trećeg gola... Još jedno iskustvo, gledali smo Bajern u oči. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Idemo dalje, okrećemo se ostalim utakmicama", rekao je Milojević za televizuju Arena sport.

Zvezda je večeras u Minhenu izgubila od Bajerna sa 3:0 u prvom kolu Grupe B Lige šampiona.

"Nijedna utakmica nije za poredjenje, ali svakako u nekoj dobroj meri znači nam iskustvo od prošle godine. U prvom poluvremnu stajali smo u niskoj zoni i imali smo slabu cirkulaciju lopte koju smo želeli... Moramo te neke situacije da rešavamo malo bolje", rekao je on.

"Bajern ima svoj način igre, strpljivo, iz poseda i puno trčanja idu do šansi. Treći gol je nedostatak koncentracije u nadoknadi vremena, a drugi gol iz naše greške... Ali opet, bio je ovo veliki napor i takve stvari se dešavaju. Na ovom nivou je to tako. Verujem da ćemo greške već u narendom meču smanjiti na minimum", dodao je Milojević.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kovačeve reči hrabre Zvezdu

Izvor: Sportske.net, 19.Sep.2019

Kovač pohvalio Zvezdu...Trener Bajern Minhena Niko Kovač rekao je da ga raduje što je njegova ekipa takmičenje u Ligi šampiona počela pobedom, kao i da se pokazalo da je Crvena zvezda bila "tvrd orah"..."Zadovoljan sam rezultatom, jer znate da je takmičenje bitno početi pobedom. Bilo je teško...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.