Zvanično: Njegoš Petrović u Granadi

Izvor: B92, 30.Jan.2022, 00:50

Zvanično: Njegoš Petrović u Granadi

Srpski fudbaler Njegoš Petrović zvanično je fudbaler španske Granade.

Ono o čemu se spekulisalo neko vreme u medijima potvrdio je sam igrač, a nedugo nakon toga stigla je i potvrda člana LaLige.

U njihovom saopštenju se navodi da Petrović uprkos godinama ima zavidno iskustvo na internacionalnoj sceni s obzirom na učešća u Ligi šampiona i Ligi Evrope.

Dodaje se i da je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << član omladinskih selekcija nacionalnog tima.

Petrović je prošao medicinske preglede i saigračima će se pridružiti na treningu u ponedeljak. Sa Granadom je potpisao ugovor na četiri i po godine.

Ceo posao je vredan 1.6 miliona evra, koliko će Zvezda dobiti u tri rate.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Njegoš Petrović prešao iz Zvezde u Granadu

Izvor: RTS, 30.Jan.2022

Bivši fudbaler Crvene zvezde Njegoš Petrović novi je igrač španske Granade, saopštio je klub. . Sa timom koji se takmiči u La Ligi Petrović je potpisao ugovor na četiri i po sezone...U saopštenju Granade se navodi da Njegoš uprkos godinama ima zavidno iskustvo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.