Zagorčić: U Plzenu cilj postići gol

Izvor: Radio 021, 18.Avg.2015, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagorčić: U Plzenu cilj postići gol

Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić optimista je pred prvi duel sa Viktorijom iz Plzena koji se u četvrtak igra u okviru plej-ofa za Ligu Evrope.

Crveno-beli su bili oslobođeni igranja prvenstvene utakmice ovog vikenda, pa su od duela sa Partizanom imali dovoljno vremena i za odmor i za uigravanje pred gostovanje u Češkoj.

Zagorić kaže da su o protivniku dosta toga saznali od Slaviše Jokanovića, čiji ih je Makabi nedavno eliminisao iz kvalifikacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << za Ligu šampiona.

- Sva saznanja do kojih smo stigli nastojaćemo da što bolje iskoristimo. Pre neki dan su promenili trenera, ali ne verujem da će novi bilo šta menjati u igri, osim, evetualno, ponekog igrača u postavi. Naš rival igra dosta hazarderski u prekidima, kada sedam-osam igrača odlazi na skok i ostavlja puno prostora za polukontre i kontre. Pred nama je utakmica s kvalitetnim i disciplinovanim rivalom, ali mi želimo da nametnemo stil igre koji nama odgovara i ostvarimo što bolji rezultat pred revanš.

Trener Novosađana dodaje da ne odustaje od svoje, već poznate strategije.

- Bitno nam je da postignemo gol, jer bi nam on otvorio vrata prolaska dalje, odnosno ulaska u grupu Lige Evrope. Ne pravimo razliku između igranja na strani i kod kuće, jer uvek nam je ideja da postignemo gol više od rivala i za.beležimo pobedu.

Jedan od standardnih prvotimaca Danilo Sekulić dodaje da nema razloga da se bilo šta menja u igri.

- Rival jeste odlična ekipa, a naša želja je da pružimo dobru partiju i izvučemo dobar rezultat. Imamo istorijsku priliku da uđemo u grupnu fazu Lige Evrope i učinićemo sve što je u našoj moći da tako i bude.

Fudbaleri i stučni štab u sredu prepodne odlaze čarter letom u Češku gde će na "Dosan areni" kapaciteta 11.700 mesta dan kasnije igrati protiv Viktorije prvi od dva odlučujuća meča za ulazak u grupnu fazu Lige Evrope. Meč je zakazan za 20.50 h, dok je revanš na Karađorđu sledećeg četvrtka, 27. avgusta od 20:30 h.

Podsetimo, Vojvodina je pre dve godine takođe bila nadomak ulaska u Ligu Evrope, ali je u dvomeču bila slabija od moldavskog Šerifa (1:1, 1:2).
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Zagorčić: Cilj – gol više

Izvor: Politika, 18.Avg.2015

Ova generacija fudbalera Vojvodine ne pravi razliku između igranja na strani i kod kuće, naglašava pred sutrašnji prvi susret (20.50 č) u Plzenju protiv Viktorije trener Zlatomir Zagorčić. – Nesebična pomoć Slaviše Jokanovića..Pred Novosađanima je dvomeč sa češkim prvakom Viktorijom...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.