ZVEZDAŠI GA DOBRO PAMTE: Preminuo čuveni fudbaler (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 09:49

ZVEZDAŠI GA DOBRO PAMTE: Preminuo čuveni fudbaler (VIDEO)

Tužna vest.
Čuveni fudbaler Portugala i Benfike, Minervino Pjetra preminuo je u 71. godini.
Našoj javnosti je ostao u sećanju po meču iz sezone 1984/85 kada je u dresu Benfike igrao prvo kolo Lige šampiona protiv Crvene zvezde u Beogradu. Taj meč su crveno-beli pobedili 3:2, da bi u revanšu Portugalci uzvratili sa 2:0.
Za tu generaciju Zvezde igrali su čuveni Zlatko Krmpotić, sadašnji sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela, Rajko Janjanin, Miloš Šestić, Boško Đurovski…
Po završetku igračke karijere sedeo je na klupi brojnih klubova, najviše kao asistent, a poslednji klub u kom je radio je bila upravo Benfika gde je imao status pomoćnog trenera od 2009. do...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Umro poznati fudbaler: Igrao protiv Zvezde, tuga u Portugalu

Izvor: Sportal.rs, 15.Mar.2024

Portugalski mediji su preneli vest da je nekadašnji reprezentativac pomenut zemlje i fudbaler Benfike Minervo Pjetra (71) preminuo.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.