ZASLUŽIO OSTANAK KOD GVARDIOLE: Nejtan Ake u Sitiju do 2027.

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 13:22

ZASLUŽIO OSTANAK KOD GVARDIOLE: Nejtan Ake u Sitiju do 2027.

Prošle sezone je odigrao 41 utakmicu za Građane.

Mančester siti objavio je danas da je produžio ugovor sa Nejtanom Akeom za još četiri godine. Ake je prethodne sezone bio skoro standardan član ekipe koja je osvojila Premijer ligu, FA kup i Ligu šampiona.

Prethodne sezone Ake je odigrao 41 utakmicu za Mančester siti i postigao tri gola. Ake je karijeru počeo u Fejnordu, da bi potom otišao u Čelsi. Usledile su pozajmice Redingu, Votfordu i Bornmutu koji ga je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2017. otkupio i tri godine kasnije prodao Sitiju.

.@NathanAke has extended his contract at City until 2027! 💪 pic.twitter.com/BSQ62dzNGi

— Manchester City (@ManCity) July 29, 2023

 - Ovo je najbolji klub na svetu. Nemam ni najmanje sumnje u to. Izuzetno sam ponosan svakog dana što sam igrač Mančester sitija. To je klub koji od svih zahteva izuzetnost na dnevnom nivou i pruža svima uslove za napredak. To me pokreće i čini me boljim. U fazi sam karijere u kojoj želim da nastavim da se razvijam i napredujem i znam da to definitivno mogu da dobijem ovde - rekao je Ake za klupski sajt posle produžetka.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.