Vezista Liona: Možemo da osvojimo Ligu šampiona

Izvor: B92, 05.Avg.2020, 13:44

Vezista Liona: Možemo da osvojimo Ligu šampiona

Vezista Liona Bruno Gimaraeš veruje da njegova ekipa može da osvoji Ligu šampiona.

Lion je u prvom susretu osmine finala najelitnijeg takmičenja savladao Juventus rezultatom 1:0.

Sada ih očekuje revanš u Torinu.

Lion nije u takmičarskom ritmu, s obzirom da je u poslednjih pet meseci odigrao samo jedan meč i to finale Kupa Francuske, koje su izgubili od Pari Sen Žermena posle izvođenja penala.

"Mislim da možemo da osvojimo Ligu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šampiona. Vraća se Memfis Depaj, a protivnici se plaše od njega. On ima veliko poštovanje u našoj ekipi, on je naš kapiten. Kada možete da računate na njega, to je fantastično", rekao je Gimaraeš.

Bruno je ove sezone odigrao samo šest mečeva u svim takmičenjima.

Pre skoro pet meseci Mančester Junajted je pobedio LASK u Austriji sa 5:0, a tek večeras (21.00) će biti odigran revanš na Old Trafordu. Kec je 1,25, a kombinazzija 1&3+ 1,63. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted – LASK.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.