Venger: Ronaldo može da nadmaši Mesija

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Mar.2012, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger: Ronaldo može da nadmaši Mesija

Menadžer Arsenala Arsen Venger rekao je da zvezda Reala Kristijano Ronaldo nije u senci Lionela Mesija i da ima potencijala da nadmaši sjajnog Argentinca.
Ronaldo je dobar atleta i fudbaler. U stanju je da svaka tri dana odigra na visokom nivou. Može bez problema da zabeleži 60-70 utakmica, on je sila prirode – rekao je Venger.
On je dodao da Portugalac ima izuzetan talenat.
Ronaldo postiže više od 40 golova godišnje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Efikasan je bio u Engleskoj i sada u Španiji. Verujem da može da predvodi Real do titule prvaka Lige šampiona – rekao je trener Arsenala.
Sa druge strane Venger nije krio pohvale na račun napadača Barselone.
Mesi ima puno kvaliteta, ali ono što ga izdvaja od ostalih je to što voli da se igra fudbala. On je srećan na terenu i može da uradi šta god poželi. Retkost je videti igrača takvog talenta, a da nije arogantan – zaključio je Venger.
Ronaldo je u dosadašnjem delu sezone na 40 utakmica postigao 42 gola, dok je Mesi na četiri meča više postigao 51 gol.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.