Vaterpolisti Radničkog pregazili i Hanover

Izvor: Studio B, 27.Sep.2013, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Radničkog pregazili i Hanover

Vaterpolisti kragujevačkog Radničkog zabeležili su i drugu pobedu u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pošto su jutros savladali Hanover sa 16:8 (3:1, 2:3, 6:1, 5:3).

Prethodno, Kragujevčani su sinoć bili bolji od Budve sa 17:4. Četiri gola za srpski tim postigao je Filip Filipović, jedan manje dao je Boris Zloković, po dva puta u strelce su se upisali Dušan Marković, Slavko Gak i Damir Burić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << a po jednom Đorđe Filipović i Miloš Korolija.

"Bilo nam je malo teže privići se na jutarnji termin, ali mislim da smo odigrali korektno, izuzev u drugoj četvrtini u kojoj smo malo popustili. Imamo malo vremena da se odmorimo pred utakmicu sa Oradeom, koja je dosta kvalitetnija ekipa od Nemaca. Oradea u svojim redovima ima šest-sedam reprezentativaca Rumunije, zatim odličnog golmana reprezentacije Srbije Gojka Pijetlovića i našeg bivšeg igrača Vojislava Čupića. Izuzetno su kvalitetna ekipa, ali mislim da se mi pitamo i da sve od nas zavisi", izjavio je Burić, hrvatski internacionalac iz Radničkog. 

Duel trećeg kola između Radničkog i Oradee igra se večeras od 19.30 sati.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

VK Radnički u drugoj fazi kvalifikacija za Ligu šampiona

Izvor: KGsport.info, 27.Sep.2013

Vaterpolisti Radničkog overili su plasman u drugu fazu kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su u meču trećeg kola B gupe prve runde savladali rumunsku Oradeu, rezultatom 13:5.. Specijalni gosti u kragujevačkom „Parku“ bili su dojučerašnji kapiten Vanja Udovičić, stub tima iz prošle sezone,...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.