VIDEO: Šou Luis Adrijana u Borisovu

Izvor: Vesti-online.com, 21.Okt.2014, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Šou Luis Adrijana u Borisovu

Brazilski napadač u dresu Šahtjora Luis Adrijano zadivio je planetu! On je postigao čak pet golova u ubedljivoj pobedi ukrjainskog šampiona od 7:0 protiv BATE Borisova u Belorusiji.

Pet puta u metu: Luis Adrijano, sjajni napadač ukrajinskog šampiona Šahtjora

 

Tako je sjajni napadača stao "ramu uz rame" sa Lionelom Mesijem, kome je pre toga jedino uspelo da pet puta matira golmana na jednom meču u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Ligi šampiona. Ipak, Adrijano će po nečemu biit jedinstven. Uspoe je da obori rekord najjačeg klupskog takmičenja po vremenu koje mu je bilo potrebno da postigne tri, odnosno četiri gola.

 

Het-trik je postigao za samo 12 minuta (od 28. do 40), a četiri za samo 16 minuta (od 28. do 44). Istina, Brazilac je postigao dva gola iz penala, ali to nimalo ne umanjuje učinak sjajnog "karioke".

 

Pogledajte kako se Adrijano i Šahtjor poigravao sa BATE Borisovim u Belorusiji:

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.