UŽIVO: Žreb za Ligu šampiona!

Izvor: Vesti-online.com, 30.Avg.2018, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Žreb za Ligu šampiona!

Crvena zvezda uskoro saznaje imena protivnika u najjačem takmičenju.

Dan koji su navijači Zvezde čekali decenijama!

Pravila žreba:

- 26 timova je obezbedilo direktan plasman u Ligu šampiona, a šest kroz kvalifikacije. Crvena zvezda je jedini tim učesnik grupne faze koji je ovog leta počeo kvalifikacije u prvom kolu.

- Nijedan tim ne može da igra u grupnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << fazi protiv ekipe iz svoje zemlje. Izvršni komitet UEFA je ovom pravilu dodao i to da se ne mogu sastati timovi iz Rusije i Ukrajine.

- UEFA je unapred napravila i parove za klubove iz zemalja sa dva i više učesnika, da bi njihove utakmice zakazala za odvojene dane.

- Grupe koje budu danas žrebane podrazumevaće se i za omladinsku Ligu šampiona, u kojoj će igrati omladinci Crvene zvezde.Prve utakmice grupne faze su na programu 18. i 19. septembra, a poslednje 11. i 12. decembra. Nokaut faza startovaće duelima osmine finala, 12. i 13. februara naredne godine.

Žrebom u Monaku u 18 časova biće određen sastav grupa Lige šampiona 2018/19, u kojoj će crveno-beli učestvovati prvi put, posle istorijskog uspeha na gostovanju Salcburgu.

U skladu sa sprovedenom reformom, u Ligi šampiona ove sezone učestvuju po četiri tima iz četiri najjače lige (Španija, Nemačka, Engleska i Italija) i ukupno 32 ekipe podeljene su u četiri šešira, na osnovu UEFA koeficijenta.

Zvezda se nalazi u poslednjem i pogled na sastav ostalih šešira dovoljno govori o tome kakvi timovi bi ove jeseni mogli da gostuju u Beogradu. UEFA je u sredu zvanično Zvezdi "prepolovila" kaznu i omogućila joj da prvu utakmicu na svom terenu ipak igra pred navijačima.

Danas ćemo saznati koji tim će te večeri stajati sa druge strane terena.

The pots for the #UCLdraw

What's the best group you can make? pic.twitter.com/PdVZVB1Xen— UEFA Champions League (@ChampionsLeague) 30 August 2018

Šešir 1:

Real Madrid

Atletiko Madrid

Bajern Minhen

Barselona

Juventus

Pari Sen Žermen

Mančester siti

Lokomotiva Moskva

Šešir 2:

Borusija Dortmund

Porto

Mančester junajted

Šahtjor Donjeck

Napoli

Totenhem

Roma

Benfika

Šešir 3:

Šalke

Lion

Monako

Ajaks

CSKA Moskva

Liverpul

Valensija

PSV

Šešir 4:

Klub Briž

Galatasaraj

Jang Bojs

Inter

Hofenhajm

AEK

Crvena zvezda

Viktorija Plzenj

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: Zvezda u grupi sa PSŽ-om, Napolijem i Liverpulom!

Izvor: Vesti-online.com, 30.Avg.2018

Crvena zvezda je saznala imena protivnika u najjačem takmičenju...Grupa A: Atletiko, Dortmund, Monako, Briž...Grupa B: Barselona, Totenhem, PSV, Inter...Grupa C: PSŽ, Napoli, Liverpul, Crvena zvezda...Grupa D: Lokomotiva, Porto, Šalke, Galatasaraj...Grupa E: Bajern, Benfika, Ajaks, AEK...Grupa F:...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.