UEFA RAZJASNILA: Ovo je PUT do Lige šampiona!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2020, 11:19

UEFA RAZJASNILA: Ovo je PUT do Lige šampiona!

Procurilo.

Evropska kuća fudbala oglasila se saopštenjem u kome je demantovala da razmatra promenu formata kvalifikacija za Ligu šampiona i Ligu Evrope naredne sezone, i istakla je da trenutno samo prati situaciju povodom pandemije korona virusa.

- UEFA nikada nije razmatrala da šampione nacionalnih prvenstava uskrati prilike da se kvalifikuju u grupnu fazu Lige šampiona putem terena. UEFA >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << želi da pojasni da trenutno samo prati napredak situacije i potencijalni udarac koji će ona imati na format kvalifikacija za takmičenja naredne godine. Do danas, nikakve opcije nisu razmatrane o promeni formata kvalifikacija za evropska klupska takmičenja - navodi se u saopštenju UEFA.

Podsetimo, prema prvobitno predviđenom kalendaru, kvalifikacije za Ligu šampiona planirane su za 23. jun, ali neće početi pre 29. avgusta, kada se planira finale elitnog takmičenja za sezonu 2019/20.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako TV voditeljka Dragana Kosjerina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.