Tuhel pušta zvezdu PSŽ-a da pređe u Barselonu!

Izvor: Sportske.net, 12.Jul.2018, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuhel pušta zvezdu PSŽ-a da pređe u Barselonu!

Tomas Tuhel, novi trener francuskog prvaka želi da proda veznog igrača, i to baš Barseloni.

Parižani pokušavaju da pojačaju sastav iz sezone u sezonu. Liga šampiona im je glavni cilj, kad se pogleda koliko su uložili čudno je što već nisu osvojili, ali možda baš ova sezona bude njihova.

U francuskom prvenstvu dominiraju, tu osim Monaka i nemaju pravu konkurenciju, ali ostaje da probaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da osvoje "ušati pehar".

Izgleda da će se odreći usluga jednog od najperspektivnijih igrača na svojoj poziciji.

Naime, Adrien Rabio, kako smo juče preneli je dogovorio lične uslove sa Barselonom. On je zahtevao oko 7 miliona godišnje, tačnije 600 hiljada mesečno. Igrač i klub su uspeli da dogovore lične uslove, a sada još jedan pomak u realizaciji ovog transfera, klub će prihvatiti ukoliko Barselona ponudi 40 miliona evra za ovog dvadesettrogodišnjeg veznog igrača!

Verujemo da ovo za Barselonu ne predstavlja problem, kao i da se uskoro očekuje da Rabio obuče dres katalonskog kluba.

Tomas Tuhel je izjavio da ovog Francuza ne vidi kao prioritet, kao i da ukoliko klub dobije odgovarajuću ponudu za njega, da se slaže da on napusti ovaj tim.

Rabio ima samo 23 godine, ali je već uspeo da sakupi 200 nastupa za prvi tim PSŽ-a. Mlad, perspektivan, ima dovoljno iskustva, i što je najbitnije odgovara profilu igrača koga Barselona želi. Da li će upravo ovaj igrač biti naslednik velikog Andreasa Inijeste?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.