Tri pojačanja za Ligu šampiona

Izvor: Politika, 27.Apr.2012, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri pojačanja za Ligu šampiona

Trener Avram Grant želi da na leto dovede po jednog fudbalera u svakoj liniji tima koji će da unapredi igru Partizana. – Dovođenje stranaca zavisi od budžeta

Partizan još samo teorija razdvaja od pete uzastopne titule državnog prvaka, pa se već uveliko razmišlja o pojačanjima za narednu sezonu i novi pohod u kvalifikacijama za Ligu šampiona. >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Da je tako potvrđuju i reči trenera Avrama Granta:

– Planiramo da posle derbija dovedemo još dva igrača na probu. Upravo sam čuo da će naredne sezone moći da igraju četiri stranca u šampionatu Srbije. Ne mogu da verujem da se tri nedelje pre kraja takmičenja ne zna tačan broj stranaca u sledećoj. Pratimo i nekoliko igrača iz Superlige, ali u ovom trenutku ne želim da pričam o imenima i pozicijama na kojima igraju.

Izraelac samo delimično otkriva planove:

– Potrebna su nam tri kvalitetna igrača. Znam da niko iz inostranstva neće doći u Srbiju za male pare. Zbog toga moram prvo da razgovaram sa predsednikom kluba, da bih saznao na koliki budžet mogu da računam. Od toga zavisi dovođenje stranaca. Nije nam neophodan veliki novac. Svestan sam da nismo u Nemačkoj, Engleskoj ili Španiji. Ali, potrebni su nam fudbaleri, po jedan u svakoj liniji, koji će da unaprede igru Partizana.

Grant je naglasio da u ovom trenutku ne može da kaže tačan broj igrača, koji će na leto doći u Humsku i dodao:

– Imamo dobru bazu. Želim da zadržim kostur tima i da mu dodam tri nova igrača. Ne znam ni ko će otići, jer to zavisi od ponuda. U svakom slučaju pravićemo tim kao da imamo težak žreb, a ako bude lakši, tim bolje.

O mladom Agombaru, koji se vratio u Englesku, rekao je da još nije doneta nikakva odluka. Pred meč sutrašnji meč protiv finaliste kupa i davljenika u Superligi Borca u Čačku u šali je upitao:

– Da li znate da Dijaru držimo u kutiji?

Senegalac je trenutno jedini spremni napadač. Šćepović i Eduardo su operisani, dok je mlađani Lazar Marković zbog problema s mišićima trbušnog zida posle samo pola sata napustio teren u susretu s BSK-om. Na treninzima se ističu Saša Marković, Ninković, Babić…

– Dobro su radili i dobiće šansu. Ne znam da li će to biti sutra.

Đ. Smiljanić

-----------------------------------------------------------

Grant neće u Minhen

Avram Grant je rekao da zbog obaveza neće uživo posmatrati finale Lige šampiona između Bajerna i Čelsija u Minhenu:

– Znam kakva je potražnja za kartama u ovakvim susretima, pošto sam bio učesnik jednog finala. Verujem da bi stadion bio pun i da prima milion gledalaca. Imam prijatelje u oba kluba i ne bi mi bio problem da dođem do ulaznica, ali imam ovde posla.

objavljeno: 28.04.2012

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.