Trener Rome: Asensio će biti najbolji na svetu

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2018, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Rome: "Asensio će biti najbolji na svetu"

Roma gostuje Real Madridu u okviru Lige šampiona, a evo šta je trener "Vučice" istakao pred ovaj duel.

Sutra je još jedan veliki derbi, osvajač Lige šampiona dočekuje polufinalistu ovog takmičenja iz prethodne sezone.

Od 21 čas na Santjago Bernabeu stadionu koplja će ukrstiti Real Madrid i Roma, a u intervjuu za "As" Euzebio Di Frančesko je govorio o šansama svog tima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
"Oni su veoma jaki i bez Ronalda. Rezultati sa početka sezone to pokazuju. Imaju više kvaliteta sa loptom, prave manje grešaka. Imaju igrače koji su nosioci igre španske reprezentacije", rekao je on.

Na pitanje kojeg fudbalera Real Madrida bi voleo da vidi u Romi kao iz topa je odgovorio:

"Marko Asensio. Da, vidim ga kao osvajača 'Zlatne lopte'. Želeo bih ga u timu zbog kvaliteta koji pokazuje i zbog godina koje ima. Veoma je talentovan", rekao je Di Frančesko.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Lotar Mateus se javio, evo šta misli o početku LŠ i koja dva kluba je označio kao favorite

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2018

Danas počinje Liga šampiona utakmicama u grupama A-D, a svoje mišljenje o ovom takmičenju dao je Lotar Mateus...Čovek koji je načinio čudo sa ekipom Partizana u sezoni 2002/03 kada je igrao u grupnoj fazi Lige šampiona prethodno izbacivši veliki Njukasl predvođen Alanom Širerom, Lotar Mateus,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.