Treća garnitura je talična za Tobdžije

Izvor: Sportske.net, 13.Maj.2017, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treća garnitura je talična za 'Tobdžije'

Arsenal ima stoprocentan učinak ove sezone kada igra u teget - drečavo zelenoj kombinaciji.

Sedam utakmica, sedam pobeda.

Impersivna je i gol razlika - 24:7.

Poslednji primer je meč 36. kola Premijer lige kom je Arsenal savladao Stouk sa ubedljivih 4:1 i ostao u trci za TOP 4, tj. za mesto koje vodi u Ligu šampiona.

Zanimljivo, 'Tobdžijama' je to bila prva provenstvena pobeda na 'Britaniji' u ovoj deceniji, poslednji put sllavili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su na najbučnijem stadionu u Engleskoj 2010. godine.

Izgleda da je ova treća garnitura stavrno 'talična'.

#ThirdKitsIn pic.twitter.com/8TE0y654sH

— B/R Football (@brfootball) May 13, 2017
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maradona dobio naslednika: "Božja ruka" i u Engleskoj (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 14.Maj.2017, 09:05

Davne 1986. godine na Svetskom prvenstvu u Meksiku Dijego Maradona je jedan od dva gola Englezima postigao rukom i taj pogodak ostaće upamćen, kao i onaj drugi kada je predriblao gotovo ceo tim i zatresao mrežu...Izgleda da su ga baš Englezi najbolje upamtili (što je i logično), a bivši reprezentativac...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.