Izvor: Piplmetar.rs, 22.Maj.2024, 22:30

Tijago Alkantara se vraća u Kataloniju?!

Tijago Alkantara napušta Liverpul na kraju sezone, a njega želi – Đirona!
Mali katalonski klub koji je uspeo da se plasira u Ligu šampiona i ostvari najveći uspeh u istoriji, planira da se pojača kako bi nastavila da raste i naredne sezone.
Katalonski mediji pišu da je Đirona kontaktirala Tijagove agente i da je spremna da mu ponudi povratak u španski fudbal nakon 11 godina.
Alkantara je dete Barselone, ali je 2013. odlučio da ode kod Pepa Gvardiole u Bajern Minhen, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << iz kog je 2019. prešao u Liverpul.
Navodno, Španac ne razmišlja o odlasku iz Evrope, veruje da može još uvek da igra na visokom nivou, a Đirona mu nudi i povratak u Kataloniju, ali i nastupe u Ligi šampiona.
Nema dileme da bi ovo bio sjajan transfer za španski klub.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Fudbal

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

"Ovo je kao kad si oženjen, pa upoznaš neverovatno lepu ženu": Gasperini šokirao odgovorom na pitanje da li ostaje trener Atalante

Izvor: Sportal.rs, 23.Maj.2024, 10:36

Atalanta je osvojila Ligu Evrope i ostvarila najveći uspeh u istoriji kluba, pošto je dosad imala samo jedan značajan trofej - Kup Italije iz "šezdeset i neke", a tvorac ovog uspeha je trener Đan Pjero Gasperini. A hoće li Atlantin čudotvorac ostati u Bergamu i naredne sezone?!

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.