Izvor: Piplmetar.rs, 27.Jul.2023, 03:34

TSC dobio rivala, za Ligu šampiona preko Brage!

Nakon istorijskog uspeha prošle sezone, TSC iz Bačke Topole dobio je šansu da se bori za plasman u grupnu fazu Lige šampiona.
TSC je na današnjem žrebu trećeg kola kvalifikacija za najelitnije evropsko takmičenje izvukao Bragu.
Osim Brage, srpski predstavnik u kvalifikacijama mogao je da izvuče još i Rendžers (Škotska), PSV Ajndhoven (Holandija) i Olimpik Marsej (Francuska).
Prvi meč biće odigran 8. ili 9. avgusta u Bragi, dok je revanš na programu 15. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << avgusta u Srbiji.
TSC svoj evropski meč neće moći da igra kao domaćin na svom stadionu u Bačkoj Topoli jer ne ispunjava minimalni kapacitet tribina, a prema pojedinim navodima evropske rivale mogao bi da ugosti na stadionu Partizana.
Zvanične informacije još uvek nema.
Podsetimo, aktuelni vicešampion Srbije ima zagarantovano mesto u grupnoj fazi

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Utakmica Partizan Braga

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.