Izvor: HotSport.rs, 25.Nov.2014, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAKO SE TO RADI: Francuska policija privela 95 navijača Ajaksa

Francuska policija privela je 95 navijača Ajaksa uoči utakmice Lige šampiona sa Pari Sen Žermenom, iz bezbednosnih razloga.

Kako je saopštila francuska policija, ovim potezom je sprečena tuča uz napomenu da ‘nijedan od pomenutih navijača nije imao kartu za utakmicu’.
Policija je saopštila da su navijači Ajaksa očigledno želeli sukob sa pristalicama PSŽ-a u centralnom delu Pariza.
PSŽ se kvalifikovao u osminu finala sa 10 bodova, dok je Ajaks sa samo dva bez šanse da prestigne drugoplasiranu Barselonu sa 9 bodova.
hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona,   Pariz

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Neredi u Parizu: Navijači Ajaksa hteli da unesu metalne šipke i „boksere“ na stadion! Masovna hapšenja policije

Izvor: MozzartSport.com, 25.Nov.2014

U pritvoru zadržane 54 osobe..Nemiri u Parizu pred meč PSŽ - Ajaks. Francuska policija je uhapsila 95 navijača holandskog kluba, zbog bojazni da bi mogli da izazovu incidente u gradu, a posebno ispred i na stadionu Park prinčeva, pred utakmicu petog kola Lige šampiona...Prema izveštajima sa lica...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.