Švajnštajger taktizira

Izvor: S media, 02.Nov.2010, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švajnštajger taktizira

Bastijan Švajnštajger, jedan od vodećih igrača Bajerna, obavestio je upravu kluba da u januaru neće razgovarati o eventualnom produžetku ugovora, koji mu ističe na leto 2012. godine.

Švajnštajger je kao prioritete u karijeri označio pehar Lige šampiona i zato prvo želi da vidi koliko će Bajernov tim biti konkurentan u trci za titulu evropskog prvaka, pa tek onda da razgovara o produženju ugovora.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Jedno je sigurno, Švajnštajger neće morati da brine o tome gde će nastaviti karijeru, pošto su za njega zainteresovani Čelsi i Mančester Junajted. Rukovodstvo Bavaraca prihvatilo je njegovu odluku, najavilo da će imati dovoljno strpljenja i uvereno je da će Švajnštajger ostati u klubu.

Rumenige za "mir u kući"

Novi problemi za Bavarce

- Pojedini klubovi moraju da shvate da ne mogu lako uzimati naše igrače. Ne prodajemo najbolje fudbalere, naročito ne one koji su ponikli u klubu. Švajnštajger je baš takav igrač i nećemo štedeti novac da ga zadržimo - rekao je Uli Henes, predsednik minhenskog kluba.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.