Stigla ključna ponuda - Trampa za Ronalda!

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2017, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigla ključna ponuda - Trampa za Ronalda!

Ovo je najozbiljnija stvar koja može da pokoleba Real. Jednostavno, rešili bi sve probleme ovim potezom!

Kristijano Ronaldo može da bira, sada se u trku uključio i Čelsi.

I oni imaju najveći adut u odnosu na rivale, Edena Azara. Navodno je Roman Abramovič lično iza cele priče, spreman je da uz Belgijanca pošalje i novac i napravi najveći transfer u istoriji fudbala.

Sredstva nisu problem, Čelsi je imao nameru da pokuša sa klauzulom za Nejmara, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali Konte ne želi Brazilca.

Sa Ronaldom je priča drugačija, naime, Portugalac je poznat po svojoj radnoj etici, a veruje se da bi njegovim dovođenjem "Plavci" bili jedni od favorita za osvajanje Lige šampiona.

Ronalda želi i PSŽ, u igri je i Mančester Junajted. Ipak, procenjuje se da bez obzira na ambicije Murinja, Ronaldo ne bi želeo da sarađuje sa bivšim trenerom, iako imaju zajedničkog agenta.

Sa druge strane, rekao je da neće igrati ni za koga u PL, osim za "Đavole", pa bi i transfer u Čelsi ipak bio poricanje nekadašnjih stavova.

U svakom slučaju, priča se zahuktava, Real i dalje odbija pomisao da Ronaldo napusti klub, ali sa Azarom kao delom priče, jasno je da, uzimajući u obzir problem koji bi nezadovoljni Portugalac mogao da napravi stvari dobijaju potpuno drugačije obrise.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.