Steaua u Beogradu bez najboljeg igrača!

Izvor: Sportske.net, 02.Avg.2015, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Steaua u Beogradu bez najboljeg igrača!

Tri dana uoči revanš susreta trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i Steaue stručni štab šampiona Srbije dobio je lepe vesti iz Bukurešta.

Šampioni Srbije i Rumunije odigrali su u subotu svoje mečeve u Superligi i Ligi 1 a obe ekipe nastupile su u kombinovanim sastavima u susretima sa Novim Pazarom i Botošanijem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Važnost revanš susreta u kvalifikacijama za Ligu šampiona naterala je trenere Partizana i Steaue da sačuvaju najvažnije pojedince za ono što će uslediti u sredu a uz to su neki igrači zbog povreda morali da propuste prvenstvene utakmice.

Steaua je savladala Botošani rezultatom 1:0 ali je trener Mirel Radoi poštedeo kapitena Fernanda Varelu koji je bio strelac pogotka za rumunski sastav u prvom susretu sa Partizanom.

Dan nakon gostovanja Botošaniju trener Steaue potvrdio je za rumunske medije da će Varela igrati u Beogradu ali je u isti mah otkrio da najbolji pojedinac ekipe neće biti spreman za revanš sa Partizanom.

"Sa Varelom neće biti problema ali bi moglo da ih bude sa Stančiuom. Ukoliko bi nastupio rizik od pogoršanja povrede bio bi veliki" rekao je Radoi za rumunske medije.

Reprezentativac Rumunije Nikolae Stančiu povredio se u revanš susretu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Trenčinom a medicinski tim Steaue smatra da će ofanzivni vezista biti spreman za povratak na teren tek sredinom avgusta.

Ukoliko se ispostavi tačnim vest da Nikolae Stančio neće biti spreman da zaigra u revanš susretu sa Partizanom, nema sumnje da će crno-beli imati jednu brigu manje jer se radi o jako kvalitetnom igraču čije se odsustvo osetilo u igri rumunskog šampiona u Bukureštu.

Revanš utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i Steaue na programu je u sredu od 20 časova i 30 minuta na stadionu u Humskoj.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

KVALIFIKACIJE ZA LŠ: Loše vesti za Steauu, odlične za Partizan!

Izvor: HotSport.rs, 02.Avg.2015

Fudbaleri Partizana i Steaue iz Bukurešta u sredu će igrati revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a rumunski tim je dobio loše vesti pred dolazak u Beograd. . . Trener Mirel Radoi poštedeo je u subotnjem gostovanju Botošaniju kapitena Fernanda Varelu koji je bio strelac jedinog...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.