Izvor: MozzartSport.com, 31.Avg.2020, 00:10

Stanković: Uživao sam da gledam svoje igrače

"Zaslužili su radom na treninzima, profesionalnošću i odnosom prema dresu da odigraju ovakav meč", kaže strateg srpskog šampiona

Konačno apsolustno zadovoljstvo na Marakani. Ubedjivim slavljem protiv TSC-a ekipa Dejana Stankovića na najbolji mogući način je zatvorila pobednički ciklus, izbrisala meč sa Tiranom iz memorije i potpuno spokojno dočekuje sutrašnji žreb za treće kolo kvalifikacija za >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Ligu šampiona.

Crveno-beli su protiv otvorenog TSC-a odigrali možda i najbolji meč ovog leta.

"Moji igrači su uvek motivisani. Večeras su bili fenomenalni. Zaslužili su radom na treninzima, profesionalnošću i odnosom prema dresu da odigraju ovakav meč. Uživao sam da ih gledam. Zaslužena pobeda uz dobru igru čime je zatvoren ciklus od osam teških utakmica. Imali smo mečeve na svaka tri dana, a uspeli smo da ostvarimo sve pobede. Imaćemo mini-pripreme od nekoliko dana da se spremimo za ono što sledi, a ispred nas smo postavili ozbiljne ciljeve", poručio je Stanković.

Crvena zvezda se usamila na liderskom mestu na tabeli Superlige i odaljila na šest bodova od večitog rivala.

"Gledamo samo sebe. Svaki drugi rezultat koji ide u našu korist nam znači, ali ne možeš da imaš bodovnu prednost i razliku, ako ti nisi pravi i ako ne igraš dobro. Čestitam mojim igračima još jednom. Fenomenalni su. Neki veruju u njih, neki ne, ali ja verujem bez dileme. Nekad to ne bude lepa i dopadljiva igra, ali oni ne odustaju", podvukao je Stanković.

Sutrašnji žreb u Nionu zakazan je za 12 časova, a Crvena zvezda je među povlašćenim timovima.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.