Gol Đurđića, asistencija Medojevića

Izvor: B92, 31.Mar.2013, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gol Đurđića, asistencija Medojevića

Srpski reprezentativac Nikola Đurđić postigao je pogodak u porazu svog Grojter Firta od ekipe Ajntrahta iz Frankfurta 3:2 u 27. kolu nemačke Bundeslige.

Naš reprezentativac, kome je ovo treći gol za ekipu iz Firta, doveo je svoju ekipu u vođstvo posle samo 120 sekundi igre.

Gosti su stigli do izjednačenja deset minuta kasnije preko Inujia, da bi Aigner u 52. totalno preokrenuo rezultat. Na 3:1 je u 62. povisio Mejer, asistent kod prva dva gola gostiju, da bi konačan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rezultat postavio Šararer u 72. minutu.

U prvom meču dana, Volfsburg i Hanover odigrali su nerešeno 2:2.

'Vukovi' su posle pola sata igre imali dva gola prednosti i činilo se da će upisati laka tri boda. Prvo je Dijego u trećem minutu doveo svoj tim u vođstvo, da bi Ivica Olić u 27, na asistenciju našeg Slobodana Medojevića, povisio na 2:0.

Ipak, Hanover se nije predao i na kraju je zasluženo uspeo da stigne do boda.

Simons je u 61. minutu smanjio prednost Volfsburga, a Nilsen pet minuta kasnije doneo bod svojoj ekipi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BUNDES: Raspoloženi Đurđić malo za pobedu

Izvor: Mondo, 31.Mar.2013

Reprezentativac Srbije postigao gol i pogodio stativu u porazu Grojter Firta od Ajntrahta - 2:3. Tri prelepa gola u remiju Volfsburga i Nirnberga (2:2)...Po svemu sudeći, Grojter Firt će ponovo u Cvajtu...Ekipa koja se prošle sezone plasirala u Bundesligu još nema pobedu na domaćem terenu i posle...

Nastavak na Mondo...

Đurđić strelac u porazu Grojter Firta

Izvor: Vesti-online.com, 31.Mar.2013

Srpski reprezentativac Nikola Đurđić bio je strelac u porazu Grojter Firta od ekipe Ajntrahta (2:3) u okviru 27. kola nemačke Bundeslige...Pogodio mrežu Ajntrahta posle 120 sekundi meča - Nikola Đurđić.. ..Srpski napadač je posle samo dva minuta igre uspeo da donese prednost svom timu. Međutim,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.