Sosijedad grabi ka Ligi šampiona

Izvor: RTS, 16.Mar.2013, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sosijedad grabi ka Ligi šampiona

Real sosijedad ubedljivo savladao Valjadolid Miroslava Đukića sa 4:1 i učvrstio se na četvrtom mestu koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Fudbaleri Real sosijedada na svom terenu su ubedljivo pobedili Valjadolid sa 4:1 u prvoj današnjoj utakmici 28. kola španske Primere.

Ovim trijumfom ekipa iz San Sebastijana se učvrstila na četvrtom mestu na tabeli koje vodi u kvalifikacije za >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ligu šampiona.

Najzaslužniji za pobedu Sosijedada bio je dvostruki strelac Francuz Antoan Grizman, a po jedan gol dali su Imanol Agireče i kapiten Ćabi Prijeto.

U timu Valjadolida, koji trenira Miroslav Đukić, svih 90 minuta odigrao je srpski reprezentativac Antonio Rukavina.

Rezultati i strelci u 28. kolu:

Real sosijedad - Valjadolid 4:1 (Grisman 33, 44, Agireče 39, Prieto 48 - Guera 87)

Hetafe - Atletik Bilbao

Real Madrid - Majorka

Valensija - Betis

Petak: Deportivo - Selta 3:1

Nedelja: Malaga - Espanjol, Sevilja - Saragosa, Osasuna - Atletiko Madrid, Granada - Levante, Barselona - Rajo Valjekano

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.