Sjajni Huntelar predvodio Šalke do pobede

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Mar.2014, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajni Huntelar predvodio Šalke do pobede

Šalke je slavio sa 2:1 na teškom gostovanju ekipi Augzburga sa 2:1 u utakmici 25. kola Bundeslige.
(FOTO: AP)
Ovom pobedom tim iz Gelzerkirhena preskočio je Bajer Leverkuzen i sada se nalazi na trećoj poziciji, koja na kraju sezone vodi direktno u Ligu Šampiona.
Augzburg je već u petom minutu došao u vođstvo pošto je Verner posle odbitka natrčao na loptu i savladao Farmana.
Ipak u 33. minutu na sličan način Šalke dolazi do izjednačenja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Boateng je šutirao, Maninger je odbranio, ali lopta je došla do Huntelara koji iz takvih situacija ne greši.
Do svog drugog i pobedničkog gola Šalke je stigao već u trećem minutu nastavka. Draksler je sjajno pronašao Kolašinca, koji je još bolje poslao loptu do Huntelara, a ovaj ponovo bez greške šalje loptu u mrežu.
Semafor 25. kola Bundeslige:
Augzburg – Šalke 1:2 (Verner 5 – Huntelar 33, 49)
Subota:
od 15,30:
Braunšvajg – Volfsburg
Bremen – Štutgart
Dortmund – Menhengladbah
Herta –Hanover
Hofenhajm – Majnc
18,30: Bajern – Leverkuzen
Nedelja:
15,30: Hamburger – Nirnberg
17,30: Frankfurt – Frajburg

Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Šalkeu sva tri boda u Augsburgu

Izvor: Press, 15.Mar.2014

Klub iz Gelzenkirhena izborio je izuzetno značajnu pobedu posle preokreta, a junak susreta bio je dvostruki strelac Huntelar.. Augsburg, jedno od najprijatnijih iznenađenja ove sezone, poveo je već u 3. minutu, ali je Huntelar izjednačio posle pola sata, a brzo nakon odmora drugim golom doneo...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.