Sevilja došla sa punim džakom para, Inzagi ih odjavio!

Izvor: Sportske.net, 22.Jun.2018, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sevilja došla sa "punim džakom para", Inzagi ih odjavio!

U Rimu ne žele da izgube sve nosioce ekipe iz prošle sezone.

Italijanski Il Mesađero navodi da je Sevilja poslala ponudu vrednu 40 miliona evra za ofanzivnog vezistu Lacija Luisa ALberta, ali da je ta ponuda odbijena.

Trener Rimljana Simone Inzagi ne želi da se odrekne jednog od najboljih igrača iz prošle sezone, a kako je sve verovatnije da će Sergej Milinković Savić napustiti Olimpiko, Inzagi neće da ostane bez još jednog nocioca igra.

On je predsedniku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Klaudiju Lotitu kazao da želi da se bori za mesto u Ligi šampiona naredne sezone i da mu je nekadašnji član Liverpula potreban u tom pohodu.

Sevilja retko kada nudi ovako veliki novac za bilo kojeg igrača i jasno je da su Andalužani bili ozbiljni u nameri da dovedu Španca.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.