Serhio Ramos se nije izvukao

Izvor: Mondo, 28.Feb.2019, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serhio Ramos se nije izvukao

Kapiten Reala moraće da pauzira i u četvrtfinalu Lige šampiona, pod uslovom da se "kraljevski klub" plasira.

Foto: Tanjug/AP/Andrea Comas

Serhio Ramos je indirektno priznao da je protiv Ajaksa svesno "čistio" kartone, odnosno da je namerno dobio žuti da bi propustio revanš, uveren da će Real odbraniti prednost (2:1).

Međutim, UEFA je reagovala i kaznila kapitena šampiona Evrope >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i za žuti karton i za suviše naivnu izjavu posle utakmice.

"Disciplinci" evropske "kuće fudbala" saopštili su u četvrtak da će Real igrati bez kapitena i u revanšu protiv Ajaksa 5. marta i u prvom meču četvrtfinala, pod uslovom da se Madriđani plasiraju.

"Igrač Reala Serhio Ramos kažnjen je zabranom nastupa na dve utakmice u organizaciji UEFA, jer je očigledno namerno dobio žuti karton. U ovu kaznu je uključena automatska suspenzija od jedne utakmice zbog ponovljene opomene", saopšteno je.

U međuvremenu, Ramos će imiati veću brigu, da se sa saigračima oporavi od šokantnih 0:3 u jučerašnjem (sreda) derbiju protiv Barselone, a istovremeno da se pripremi za predstojeći, ligaški "El Klasiko" koji dolazi već u subotu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.