Sent Etijen ne odustaje od Lige šampiona

Izvor: Sportske.net, 19.Mar.2016, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sent Etijen ne odustaje od Lige šampiona

'Zeleni' ostali u trci za plasman u najelitnije evrotakmičenje pošto su pred svojim navijačima bili ubedljivi protiv Monpeljea.

Monpelje je odolevao na stadionu 'Žofri Gušar' sve do 15 minuta pre kraja utakmice, a onda u finišu pao i primio tri gola.

Goste je probio rezervista Ro, a u poslednjih deset minuta meča pobedu Sent Etijena su overili Tanan, tek što je kročio na teren, i Ejserik, za konačnih 3:0.

Sent Etjen je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ovim ubedljivim trijumfom prekinuo crni niz od pet uzastopnih utakmica u prvenstvu bez pobede i nakon nekompletnog 31. kola Lige 1 nalazi se na šestom mestu na tabeli, sa tri boda zaostatka u odnosu na Ren, koji se nalazi na poziciji koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Monpelje je na poziciji broj 15, tri boda daleko od opasne zone.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Inter ispustio pobedu u Rimu

Izvor: B92, 19.Mar.2016

Fudbaleri Rome odoleli su Interu sa 1:1 u derbiju 30. kola Serije A u obračunu konkurenata za plasman u Ligu šampiona...Iako je "vučica" dominirala u prvom poluvremenu, Ivan Perišić donosi "nerazurima" vođstvo na Olimpiku u 53. minutu...Međutim, šest minuta pre kraja rezervista Edin Džeko, koji...

Nastavak na B92...

Gužva u borbi za LŠ, Lion predvodi kolonu

Izvor: B92, 20.Mar.2016, 00:18

Fudbaleri Liona zadržali su poziciju koja vodi u kvalifikacije u Ligu šampiona, nakon subotnjih mečeva 31. kola Lige 1 koje je obeležila dominacija domaćina...Olimpik je golovima Perina i Lakazeta u finišu meča savladao Nant 2:0 i zadržao bod prednosti ispred Rena...Ubedljivu pobedu ostvario...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.