Sedorf na leto preuzima ekipu Milana?

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Jan.2014, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedorf na leto preuzima ekipu Milana?

Bivši istaknuti fudbaler Milana, Holanđanin Klarens Sedorf, od leta će preuzeti mesto šefa stručnog štaba tog trofejnog kluba, prenose italijanski mediji.
Sportski dnevnik Korijere delo Sport tvrdi da su Milan i 37. godišnji Sedorf već dogovorili uslove saradnje i da aktuelni trener roso-nera Masimilijano Alegri definitivno odlazi na kraju sezone.
Nekadašnji reprezentativac Holandije, rođen u Surinamu, sa velikim uspehom je igrao za Milan između 2002. i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << 2012. godine. U njegovom dresu osvojio je dve Lige šampiona, a na 300 utakmica postigao je 48 golova.
Sedorf, trenutno igrač brazilskog Botafoga, upisao je 87 nastupa za holandsku reprezentaciju, uz 11 postignutih golova.
Sedmostruki evropski prvak Milan ove sezone beleži razočaravajuće rezultate, a nakon 18 kola zauzima 11. mesto na tabeli Serije A sa 22 boda, čak 30 manje od vodećeg šampiona Juventusa.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sedorf od leta trener Milana?

Izvor: Blic, 12.Jan.2014

Bivši istaknuti fudbaler Milana, Holanđanin Klarens Sedorf, od leta će preuzeti mesto šefa stručnog štaba tog trofejnog kluba...Sportski dnevnik "Korijere delo Sport" tvrdi da su Milan i 37-godišnji Sedorf već dogovorili uslove saradnje i da aktuelni trener roso-nera Masimilijano Alegri definitivno...

Nastavak na Blic...

Alegrija sati dele od otkaza!

Izvor: RTS, 13.Jan.2014, 11:01

Trner Milana Masimilijano Alegri najverovatnije će u toku dana biti smenjen sa te funkcije. Partizan počeo pripreme za prolećni deo prvenstva. Morgenšten možda nastupa u Sočiju. Peković dobar u porazu Minesote...10.51 - Fudbaleri Partizana okupljanjem u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu počeli...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.