Sari razočaran, vezista odabrao Inter pre Plavaca!

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2019, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sari razočaran, vezista odabrao Inter pre "Plavaca"!

Čelsi ostao bez planiranog pojačanja.

Za trenera Čelsija Mauricija Sarija januar je buran mesec.

Uskoro će dobiti svog čoveka Gonzala Iguaina, ali mu predstoji žestoka borba za plasman u Ligu šampiona nakon poraza od Arsenala u gradskom derbiju proteklog vikenda.

Igrači su nezadovoljni njegovim treninzima, a loše vesti po njega stižu i iz rodne Italije čiji mediji tvrde da je Inter blizu dogovora sa Kaljarijem oko transfera Nikola Barele.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Jednog od najtalentovanijih vezista u Evropi želja je brojnih evropskih klubova, međutim pored interesovanja Čelsija i Mančester junajteda  "Neroazuri" su prvi napravili konkretan korak i uskoro bi trebalo da se dogovore sa Kaljarijem pošto je navodno sve utanačeno sa igračem.

Italijan koji ima 21 godinu procenjen je na 50 miilona, ali teško da će milanski klub isplatiti tu cifru za njegove usluge, mada nema sumnje da će ekipa sa Sardinije dobro zaraditi u ovom poslu.

Barela je velika želja Mauricija Sarija, ali Roman Abramovič ne ispunjava (sve) želje svojim trenerima...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.