Samo još ozvaničenje, evo za koliko je Azar prodat!

Izvor: Sportske.net, 13.Maj.2019, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo još ozvaničenje, evo za koliko je Azar prodat!

Eden Azar je danas saopštio odluku da odlazi iz Čelsija.

Došao je kraj saradnji Azara i Čelsija.

Sjajni Belgijanac igra odlično i ove sezone, bio je na meti Real Madrida već nekoliko godina i izgleda da je došlo vreme da potpiše za ovaj klub.

"Doneo sam odluku i saopštio je klubu. Ni plasman u Ligu šampiona neće promeniti ništa", rekao je on.

Cena je bila najveći problem.

Azar ne želi da produži ugovor >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pa Čelsi i nije baš u najboljoj pregovaračkoj situaciji. Tražili su preko 120 miliona evra, ali neće dobiti tu sumu novca od Reala.

"Lekip" danas prenosi informaciju da je Real dogovorio sa Čelsijem cenu od 100 miliona evra i da je preostalo samo ozvaničenje transfera.

Dakle, Eden Azar i definitivno postaje najveće pojačanje Real Madrida za novu sezonu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ode i Huanfran! Kraj jedne ere i raspad tima planiranog da osvoji Ligu šampiona…

Izvor: MozzartSport.com, 14.Maj.2019, 12:55

I defintivno je došlo do kraja jedne ere i jedne generacije… Atletiko Madrid posle ovog leta više neće biti isti. Klub sa Metropolitana napušta još jedan od njegovih simbola – Huanfran. Jedan od desnih bekova sa najboljim cenaršutem u svetu fudbala u poslednjih desetak godina je rešio da stavi...

Nastavak na MozzartSport.com...

"Karamele" spašavaju Inter, promašaj "Meace" se vraća na Ostrvo?

Izvor: Sportske.net, 14.Maj.2019

Portugalac nije uspeo da opravda svoju veliku cenu pri dolasku...Klub iz Milana je itekako investirao u novopečenog prvaka Evrope Žoao Marija, Portugalac je stigao iz redova Sportinga za sumu od 45 miliona evra, što za italijanske klubove jeste ozbiljna cifra...Međutim, vezni igrač se nije najbolje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.