Sada je i zvanično - goreće Olimpiko!

Izvor: Sportske.net, 18.Maj.2018, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sada je i zvanično - goreće Olimpiko!

Ništa se drugo nije ni očekivalo.

Lacio je objavio zvaničnu informaciju da je rasprodao sve karte za odlučujući meč sezone protiv Inter u kojem je zalog – Liga šampiona!

Ekipa iz Rima će osigurati plasman u najelitnije evropsko takmičenje ukoliko u nedelju ostane neporažena, a svakako im neće odmoći pun i vatreni Olimpiko.

U marketing službi Lacija zadovoljno trljaju ruke.

„U nedelju nas očekuje pun stadion, spektakl. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Sve karte su rasprodate i jedini mogući način da neko dođe do njih jeste da se nada da će neko otkazati svoju rezervaciju u poslednjim trenucima pre početka utakmice“, kazao je Marko Kaniđani, šef marketing službe tima iz prestonice.

Interu predstoji (ne)moguć zadatak da pobedi jer je to jedina opcija ekipe Lućana Spaletija koji ne krije da će ići po sva tri boda.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.