Sad nema dileme, PSŽ već osvojio titulu!

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2015, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sad nema dileme, PSŽ već osvojio titulu!

Drugoplasirani Lion doživeo novi poraz i čini se da je time otpala i poslednja dana da mogu koliko-toliko da pariraju Parižanima.

Novi poraz za Liona, posle neuspeha protiv Nice, kao i u Ligi šampiona, večeras im je skalp uzeo odlični Monpelje. Gosti su slavili sa 4:2, njihova četvrta pobeda u pet mečeva, posle lošeg starta sada su u sredini tabele.

Junak meča bio je Kasimir Ninga sa dva >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gola, jednom je mrežu Lopeza pogodio i Sulejman Kamara, dok je Gonalon pogodio sopstvenu mrežu. Golovi Gezala i Lakazeta su bili nedovoljni da domaćin izbegne ubedljiv poraz.

Sada PSŽ ima i 13 bodova prednosti nad Lionom i meč manje, ako Parižani pobede Trou, prednost će praktično postati nenadoknadiva. Doduše, i Kaen sa mečom manje ima 25 bodova kao Lion, ali klub sa zapada Francuske teško može da izdrži u ovakvom tempu...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PSŽ k'o Bajern - NEZADRŽIV! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2015

Poput minhenskog Bajerna koji je danas u Nemačkoj nastavio nepreglednu seriju pobeda, (ili možda Crvene zvezde u Srbiji), ni francuski Pari Sen Žermen ne posustaje u domaćem šampionatu...U francuskoj Ligi 1 ovog vikenda je na programu 15. kolo, a ekipa Pari Sen Žermena je upisala i 13. trijumf...I...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.