ŠVANŠTAJGER ŽELI DA OSVOJI LIGU ŠAMPIONA I EVROPU

Izvor: Kurir, 13.Sep.2011, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠVANŠTAJGER ŽELI DA OSVOJI LIGU ŠAMPIONA I EVROPU

MINHEN - Nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger ne krije da bi voleo da ove sezone sa Bajernom osvoji Ligu šampiona, a zatim pomogne nacionalnom timu da stigne do titule prvaka na prvenstvu Evrope u Ukrajini i Poljskoj.

"Čini mi se da smo jači nego pre dve godine i da smo među pet-šest favorita za osvajanje Lige šampiona. Imamo odličan start u domaćem prvenstvu, ali to ne sme da nas uspava. U našoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << grupi su jaki timovi poput Viljarela, Napolija i Mančester Sitija", rekao je Švanštajeger.

Poslednji put Bajern je do titule prvaka Evrope došao 2001. godine, a vezni fudbaler očekuje da će njegov tim igrati u finalu najelitnijeg takmičenja, koje će 19. maja naredne godine biti održano na njihovoj "Alijanc areni" u Minhenu.

Reprezentacija Nemačka je nakon osam pobeda u kvalifikacijama obezbedila prvo mesto u A grupi i učešće na EP naredne godine, gde će pokušati da poprave rezultat iz 2008. kada su u finalu izgubili od Španije.

Meč A grupe Lige šampiona između Viljarela i Bajerna na programu je sutra od 20.45 časova, a Bavarci će biti oslabljeni neigranjem Arjena Robena.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.