SUPERKUP EVROPE: Sevilja traži ČUDO u Budimpešti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2020, 09:41

SUPERKUP EVROPE: Sevilja traži ČUDO u Budimpešti!

Prvak Starog kontinenta apsolutni favorit.

Fudbaleri Bajerna iz Minhena i Sevilje boriće se večeras na stadionu u Budimpešti za pehar pobednika Superkupa Evrope.

Pokazao je Bajern na početku sezone da je još gladan, pobedio Šalke sa 8:0, a to nije dobra vest za Sevilju pred večerašnji (21.00) meč Superkupa Evrope u Budimpešti. Kvota na prvaka Evrope je 1,35, a kombinazzija 1&4+ nosi kvotu 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - Sevilja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Obzirom na partije koje su prikazivali u Ligi šampiona, kada su pokorili Stari kontinent, prvak Nemačke je apsolutni favorit u duelu sa "kraljicom" Lige Evrope.

Naime, klub iz Andaluzije je neprikosnoveni rekorder, kada se radi o osvojenim trofejima u Ligi Evrope (bivšem UEFA kupu), a budući da obe ekipe gaje ofanzivan fudbal, treba očekivati goleadu u večerašnjem spektaklu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

FUDBALSKI SPEKTAKL U BUDIMPEŠTI: Bajern i Sevilja večeras (21.00) u Superkupu pred navijačima (FOTO)

Izvor: Kurir, 24.Sep.2020

Fudbaleri Bajerna iz Minhena i Sevilje večeras od 21 sat u Budimpešti sastaju se u Superkupu Evrope i igraju za prvi trofej ove sezone.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.