ŠPANCI DIGLI GLAS: Šta će biti sa Ajaksom, Zvezdom i Portom?

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2021, 09:58

ŠPANCI DIGLI GLAS: Šta će biti sa Ajaksom, Zvezdom i Portom?

Reč Marke se poštuje.

Formiranje Superlige od strane velikana evropskog fudbala izazavalo je žestoke potrese. Odluka 12 klubova da formiraju nov takmičenje i istupe iz Lige šampiona izazvalo je uglavnom osudu javnosti širom Starog kontinenta.

Ako će Superliga zaista zaižveti, postavlja se pitanje za šta Liverpul večeras (21.00) igra na gostovanju Lidsu - ako će ostati u Ligi šampiona, onda mu je ovo jedan od presudnih mečeva u borbi za plasman >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u to takmičenje. U svakom slučaju, kvota na dvojku je 1,77, a na GG3+ 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lids - Liverpul.

Takav je i tekst ugldne španske Marke koja se pita gde su ostali velikani evropskog fudbala, među kojima je nabrojana i Crvena zvezda u naslovu.

- Benfika, Seltik, Roma, Ajaks, Crvena zvezda… giganti koji su izostavljeni – naovdi Marka.

U tekstu se konstatuje da u novom takmičenju nema dvostrukih prvaka Evrope Porta i Benfike, četvorostrukog šampiona Ajaksa i navodi se da Istok nema mesta među ovim bogatim klubovima.

- Za ostale, uključujući evropske šampione poput Steaue i Crvene zvezde, zatvorena su vrata. Sa njima i Dinamo Kijevu, Ferencvarošu, Partizanu, Grcima, Turcima – piše tiražna Marka.

Podsetimo, najbogatiji kluovi Evrope u nedelju su formirali novo takmičenje Superligu, a osnivači nove lige su Arsenal, Čelsi, Liverpul, Mančester siti, Mančester junajted, Totenhem, Milan, Inter, Juventus, Real Madrid, Barselona i Atletiko Madrid.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.