Ronaldo je bolji od Mesija

Izvor: NaDlanu.com, 02.Okt.2012, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo je bolji od Mesija

Nekadašnji igrač i funkcioner madridskog Reala Predrag Mijatović rekao je danas da je Kristijano Ronaldo kompletniji igrač od Lionela Mesija.

"Svako od njih je poseban na svoj način i postoje jasne razlike. Ipak, za mene je Kristijano bolji od Mesija, jer je kompletniji fudbaler. Brži je, eksplozivniji, koristi obe noge, a igra dobro i glavom. Kristijano nema nijednu manu, ako bih morao da biram, odlučio bih se za njega", rekao je Mijatović španskim medijima.Crnogorski as >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << dodao je da Real pod vođstvom Žozea Murinja ima velike šanse da ove sezone osvoji Ligu šampiona."Portugalcu je ovo treća sezona u klubu i tim je sazreo za osvajanje trofeja u LŠ. Došlo je to vreme. Murinjo je najbolji trener na svetu, nemam nikakvu dilemu. Ja sam optimista, iako je pred Realom veliki put", dodao je Mijatović.(Tanjug)

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mijatović: Ronaldo je bolji od Mesija

Izvor: Studio B, 02.Okt.2012

Nekadašnji igrač i funkcioner madridskog Reala Predrag Mijatović kaže da je Kristijano Ronaldo kompletniji igrač od Lionela Mesija. .."Svako od njih je poseban na svoj način i postoje jasne razlike. Ipak, za mene je Kristijano bolji od Mesija, jer je kompletniji fudbaler. Brži je, eksplozivniji,...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.