Romina pozitivna nula

Izvor: Sportske.net, 10.Dec.2015, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Romina 'pozitivna nula'

Iako nisu savladali BATE Borisov na 'Olimpiku' i uprkos propuštenoj pobedi da se revaširaju šampionu Belorusije kojim bi prebrinuli sve brige oko nastvka takmičenj u eliti, fudbaleri Rome ipak imaju mnogo razloga za zadovoljstvo...

Prvi i osnovini je što je remi protiv Belurusa bio dovoljan za plasman u nokaut fazu Lige šampiona, Rudi Garsija i njegovi puleni duguju za to zahvalnost aktuelnom šamapionu Barseloni koja nije dozvolila iznanađenje u meču protiv Bajera >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz Leverkuzena iako je za ekipu Luisa Enrikea (slučajnost ili ne, bivšeg trenera Rome) on imao revijalan karakter.

Najvažniji meč sezone za 'Vučicu' završen je najnepopularnijim rezultatom, što, iako tako ne zvuči, može i mora da bude ohrabrenje za 'Đaolorose'.

Zbog čega?

Zato što je na taj način Roma prekinula neverovatan niz od 27 utakmica u evrotamičenjima na kojima nije uspela da sačuva svoju mrežu!

To je bio drugi najduži niz u istoriji.

ROM 0-0 BAT (FT) - End of Roma's terrible streak: 27 consecutive matches allowing a goal in Euro. competition (2nd worst streak in history)

— MisterChip (English) (@MisterChiping) December 9, 2015
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.